På svenska, in English

Om någon noterat att jag skrivit de senaste inläggen under kategorin “på svenska”, så är det för att jag eventuellt kommer att övergå till att skriva på engelska någongång i framtiden. Därför har jag valt att redan från början göra det lätt att skilja inläggen på svenska från de på engelska.

In English
It may be possible that I sometimes in the future will write my blog posts in English, that’s why I have these categories, “på svenska”(“in Swedish”) and “in English”, to make it easier to find my posts.

Comments

2 Responses to “På svenska, in English”

  1. dmeon on January 13th, 2008 7:03 pm

    an excellent idea :’D

  2. susanne on January 13th, 2008 9:01 pm

    well, thank you :D
    I just don’t know if I should write from now on in English or Swedish!

Got something to say?