Spring

The spring has finally arrived. The sun is shining and these flowers in our backyard are flowering. Yay :)

Comments

4 Responses to “Spring”

 1. tessi on April 13th, 2008 2:49 pm

  mmmmmmmmmm vår. vilken fin bild förresten. vi borde prata snart, tycker jag! hihi jag skriver på ditt brev varje dag men det blir mest om samma saker men jag tror andra vindar börjar blåsa här nu och åh det hoppas jag verkligen att det gör! (åtminstone är det andra fjärilar som bosätter sig i min mage) hoppas du har det bra sötis!

 2. Susanne Nybergh on April 13th, 2008 3:35 pm

  tack :)
  oj, fjärilar. det låter som nåt bra är på gång ;) vi har skolaskolaskola så man blir lat på allt, ha int ens typ rört min kamera på en månad förrän häromdagen. men ditt brev ska ja skriva klart! ja har så mycke att berätta.
  kram!

 3. tessi on April 13th, 2008 8:56 pm

  haha jag vet faktiskt inte om det ens är bra eftersom jag alltförofta faller för fel pojkar men åh så jag hoppashoppashoppas att denna känsla inte är förgäves. oh I know the feeling, skolan tär så mycket på krafterna ibland. hihoh hoppas det är bra saker du har att berätta! :)

 4. Susanne Nybergh on April 16th, 2008 3:29 pm

  äsch, knappast förgäves Tessi! :) men ja må väl säga lycka till :)

Got something to say?