Umbrella


Model: Helena

I was shooting some photos to my photo portrait project. The weather was ok. It wasn’t actually raining at all, they were watering the lawn :D
It was a bit cold but the sun was shining.

Comments

2 Responses to “Umbrella”

 1. tessi on May 20th, 2008 8:30 pm

  den här bilden är finfinfin och ditt slutarbete verkar vara bästa nånsin! jag TRODDE att jag kommentera ren i ditt förra inlägg men det kom tydligen inte fram… men iallafall var den där tryckta t-skjorta sjukt snygg! och jag vill också trycka på tyyyg… och jag sku gärna ställa opp som modell för dig, det sku va hur roligt som helst, men jag hinner tyvärr int komma ti hesa innan avslutningen. uh. (skolstress). hur mår du och planerar du fara på sahara hotnights/anna järvinen/HÅKAN HELLSTRÖM den 11 juni? I will och jag längtar dit redan.

 2. Susanne Nybergh on May 21st, 2008 9:35 pm

  hihi tack. ja skrattar varje gång jag ser den för de va bara allt för humor att springa omkring vid såna där “sprinklar”eller vad dom nu kallas.
  och tack, ja ska bara stryka den där skjortans tryck så ska ja börja använda den =)
  de kan hända att de va nå trubbel me de här bokstavssystemet, när din kommentar int kom fram.. eller nåt!
  11 juni? de låter ju bra. hu mycket kostar biljetterna? hmm. det låter så lockande! måst fundera ännu.

Got something to say?